Carmecha PDF Nics

CIKLI I JETES SE PRODUKTIT PDF

If you looking for Cikli Jetes Se Produktit.. If you are areader who likes to download vw. Cikli Jetes Se Produktit Pdf to any kind of device,whether its your laptop. Cikli i jetes se produktit (marketing) Cikli i jetes se produktit ( by sabir_ 6 years ago. English · Español · Português · Français · Deutsch · About · Developers &. Cikli i jetes se produktit (marketing). Sabir Asipi · Apresentaçao Carlos Paixao. claudiafrias · English · Español · Português · Français · Deutsch.

Author: Shakashicage Shakanos
Country: Honduras
Language: English (Spanish)
Genre: Automotive
Published (Last): 3 April 2004
Pages: 221
PDF File Size: 8.31 Mb
ePub File Size: 12.86 Mb
ISBN: 798-3-50652-780-7
Downloads: 34698
Price: Free* [*Free Regsitration Required]
Uploader: Zuluzshura

Produkti Produkt baz Zgjerim game dhe shrbimi Llojshmri e madhe markash dhe modelesh mim konkurrue s M e zgjeruar Krasit produktet e dobta2. Krijimi i nj grupi t prbr nga specialist, Prcaktimi i objektivave dhe i parametrave, Pasqyra pr do produkt, Perpunimi i Informacioneve permes nj program informatik, Caktimi dhe rangimi i Produkteve te dyshimta, Propozimi per: Krkohen marzha t larta pr t mbuluar shpenzimet e promocionit q duhen angazhuar pr shtimin e shitjeve.

Mund t ofrohen tre lloj proeuktit Bindjes prmes publicitetit dhe jo vetm realizimit t njohjes. Njohja dhe favorizimi i provs s produktit Shtimi i peshs specifike n treg Shtimi i fitimit Ulja e duke mbajtur shpenzimev peshn e dhe shitja specifike n e asaj q ka treg mbeturIV.

  ELEMENTI DI GEOTECNICA COLOMBO PDF

Nuk sf rrezikshmri konkurrence. Vnia n jet e ktij sistemi kalon n gjashtetapa: Cikli i Gazit – Impianti i Kombinuar Documents. Publicitetit pr krijim paraplqimesh. Zgjedhja e strategjisNdrmarrja n nj treg n rnie ballafaqohet me pes opsione strategjike: Shihemi pas nje jave.

Published on Apr View Download 0. Tregu sht i gjer. Ata q dshirojn ta blejn jan gati pr t paguar nj cmim m t lart.

CJP – Cikli Jetesor i Produktit

Modifikimet n shije dhe n modprovokojn largimin e klientels. N rast se dera e ngarkimit hapet Faza e hyrjes lanimit: Ne konsumatore; Segmente te reja dhe Fituarit e konsum. Karakteristikat, objektivat jeted strategjite sipas fazave te CJP.

Pra duhen shpenzime pr promocion. Produkti sht i njohur. Kostoja e lart e produkteve.

Numri i vogl i blersve i gatshm pr risin. Cmimi; Shperndaja; Publiciteti; Promocioni; Forca e shitje shitja personale Sherbimet e shitjes krediti, garan. Vonesa n zgjerimin e kapacitetit prodhues. Ekziston nj konkurrenc e lart. Produkti nuk sht i njohur. Materializimi i Produktit 1.

Bazat e marketingut punimi i produktit Education. Begatimi sr produktit 1. T mbaj prlduktit aktual t investimeve sa koh q situata e tregut e pranon at. T mbledh me qllim q t rikuperoj shpejt parat cash-in.

Shpenzimet jan t larta po t kemi parasyshnivelin e ult t prodhimit. Progresi teknologjik on n lindjen eprodukteve t reja q zvendsojn ekzistuesit.

Esenca e Produktit 2. Kostoja pr njsi prodhimi ulet shum n kushtet e ekonomis s shkalls, kur vllimi shtohet. Sse i produkteve nga jasht on n mohimin e atyre t tregut t brendshm.

  CANETTI MASSA E POTERE PDF

Sot ne mesuan se: Pra bhet pak promocion. Nj rezistenc e konsumatorit pr t ndryshuar qndrimin n blerje.

1. Njohja me konceptin e Eko Projektimit by florida metani on Prezi

T vazhdoj t investoj me qllim q t sigurojpozicionin konkurrues. ShprndarjaPrzgjedhse heq dor nga kanale q nuk sjellin fitim Bie aq sa duhet pr t ruajtur klientel besnike4. Shumica e tregut nuk e njeh ende ekzistencn e produktit.

Kostoja pr njsi 3. Cilesise Karakteristikat tjera te produktit stilitc. Uljes progresive t mimeve – me qllim q t trhiqen n treg shtresa m t varfra konsumatorsh, pra ata q jan m t ndjeshm ndaj mimit. Prdorimit t shprndarje t kanaleve t reja. T heq investimet n mnyr t przgjedhur duke braktisur jftes jofitimprurse, n favor t boshllqeve t favorshme niche q krijohen n treg.

Njihet ekzistenca e produktit. Cikli proxuktit Jetes Se Produktit Documents. Koncepti i Produktit Te Ri Documents. Shtimi I dendesise te perdorimit Shtimi I nivelit te konsumit per cdo rast.

Ata q e njohin kan shum dshir pr ta bler, edhe pse paguajn nj mim t lart. Punimi i Produktit Pp01 Documents.